Tarieven

Sinds kort behandel ik alleen nog maar honden (op de praktijk in Hoogkerk of bij u thuis). Voor paarden verwijs ik u graag door naar mijn collega’s. Op www.nvfd.nl kunt u een dierenfysiotherapeut bij u in de buurt vinden.

Hond
Intake + behandeling: €60,-
Behandeling/hydrotherapie: €50,-
Hydrotherapie 10 keer*: €450,-
Ontspanningsmassage (ongeveer 30 minuten): €35,-

*Bij het afnemen van 10 sessies wordt er geen geld teruggegeven wanneer er minder sessies zijn gebruikt. Overige sessies blijven geldig om op een later moment alsnog te gebruiken.


Lasertherapie met high power laser
Vaak gaat hier eerst een intake aan vooraf. Het is ook mogelijk om uw hond of paard alleen te laseren, bijvoorbeeld op advies van de dierenarts.
Laser per behandeling op de praktijk (10-15 minuten): €30,-
Laser per behandeling bij u thuis (10-15 minuten excl. reistijd): €35,-


Bij zowel honden volgt het tweede of derde consult op een intake, dit vindt plaats binnen zes weken na de intake. Het tweede of derde consult gaat dan ook verder op de klachten die zijn gevonden tijdens de intake.
De ontspanningsmassage voor honden wordt gedaan zonder fysiotherapeutisch onderzoek.

Reiskosten
Reiskosten worden berekend vanaf postcode 9715 PH in Groningen. Uw hond kan ook bij mij op locatie (Hoogkerk, Active Dog Care) onderzocht en behandeld worden.
0 – 10 km: €5,-
10 – 15 km: €10,-
15-25 km: €15,-

Indien u verder weg woont kunnen de kosten besproken worden. De reiskosten kunnen worden gedeeld als er meerdere honden op één locatie (of in hetzelfde dorp) behandeld worden. De kilometers worden berekend voor een enkele reis.

Betaling
Het liefst na de afspraak contant betalen. Als u graag een factuur ontvangt, dan stuur ik deze per e-mail. Voor hogere bedragen (bijvoorbeeld 10 sessies) wordt altijd een factuur gestuurd.

Annulering van afspraak
Wilt u uw afspraak afzeggen of verzetten? Dan kan dat telefonisch of via Whatsapp, uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij te laat afzeggen of niet nagekomen afspraken breng ik kosten in rekening.


Aan de behandeltarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Dierfysiotherapie Groningen behoudt zich het recht tarieven te wijzigen.