Over mij

Mijn naam is Linde van Welzen en van jongs af aan ben ik al een groot dierenliefhebber. Als kind wilde ik graag dierenarts worden en bij mijn ouders hadden we allerlei verschillende dieren: honden, katten, cavia’s, konijnen, parkieten, ratten, hamsters, kippen en paarden. Op mijn zevende mocht ik beginnen met paardrijles en op mijn negende kreeg ik mijn eerste pony. Inmiddels heb ik er vier: twee shetlanders, een draver en een half-arabier.
Na mijn VWO-diploma bedacht ik me toch dat dierenarts misschien niet helemaal bij mij paste, maar ik wilde wel heel graag met dieren gaan werken. Ik heb toen eerst gekozen voor de humane opleiding Fysiotherapie, om daarna door te kunnen gaan met de opleiding Dierfysiotherapie.
Op mijn 21ᵉ studeerde ik af als fysiotherapeut en ongeveer een jaar later kon ik met de opleiding Dierfysiotherapie in Barneveld beginnen. Na nog 2,5 jaar studeren werd ik in 2018 dierenfysiotherapeut.

Op dit moment ben ik werkzaam als dierenfysiotherapeut in mijn eigen praktijk en werk ik als personal trainer bij Club Citrus in Haren. Dierfysiotherapie Groningen richt zich op dieren, dit doe ik bij mensen aan huis of op de praktijk in Hoogkerk. Hier werk ik samen met Active Dog Care, waar ik de hydrotherapie doe. Honden kunnen ook op deze locatie komen voor behandeling (reguliere fysiotherapie, lasertherapie en hydrotherapie).