Tarieven

Paard
Intake + behandeling (ongeveer 1,5 uur): €75,-
Behandeling (tweede of derde consult): €70,-


Hond
Intake + behandeling (ongeveer 1 uur en 15 min.): €55,-
Behandeling (tweede of derde consult): €45,-
Ontspanningsmassage (ongeveer 30 minuten): €25,-


Bij zowel honden als paarden volgt het tweede of derde consult op een intake, dit vindt plaats binnen zes weken na de intake. Het tweede of derde consult gaat dan ook verder op de klachten die zijn gevonden tijdens de intake.
De ontspanningsmassage voor honden wordt gedaan zonder fysiotherapeutisch onderzoek.

Reiskosten
Reiskosten worden berekend vanaf postcode 9715 PH in Groningen. Uw hond kan ook bij mij thuis onderzocht en behandeld worden.
0 – 15 km: gratis
15 – 30 km: €10,-
30 – 45 km: €15,-
45 – 60 km: €20,-

Indien u verder weg woont kunnen de kosten besproken worden. De reiskosten kunnen worden gedeeld als er meerdere paarden op één locatie (of in hetzelfde dorp) behandeld worden. De kilometers worden berekend voor een enkele reis.

Betaling
Graag na de afspraak contant betalen, pinnen kan binnenkort. Als u graag een factuur ontvangt, dan stuur ik deze per e-mail.

Annulering van afspraak
Wilt u uw afspraak afzeggen of verzetten? Dan kan dat telefonisch of via Whatsapp, uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij te laat afzeggen of niet nagekomen afspraken zal ik €20,- in rekening moeten brengen.


Aan de behandeltarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Dierfysiotherapie Groningen behoudt zich het recht tarieven te wijzigen.